Hoe stel je jouw kandidatuur voor de Federale Prijs Armoedebestrijding 2020?

De oproep voor de Federale Prijs Armoedebestrijding 2020 liep af op zondag 24 mei om 23u59. Na dit moment is het niet meer mogelijk om dossiers in te dienen of bij te werken.

De jury zal op 24 juni 2020 samenkomen om per gewest drie genomineerden aan te duiden. Zowel de organisaties die genomineerd als niet weerhouden worden, zullen hierna zo snel mogelijk gecontacteerd worden.

Oorspronkelijk zouden de genomineerden op 26 juni 2020 uitgenodigd worden in de gebouwen van de POD Maatschappelijke Integratie voor de opnames van een kort promotiefilmpje. Gezien de huidige omstandigheden gaat dit niet meer door. Dit kort promotiefilmpje zal in de loop van de maand juli opgenomen worden bij jullie ter plaatse wanneer de filmploeg ook het langere filmpje maakt dat getoond wordt tijdens de prijsuitreiking. Zowel de datum als de omstandigheden van dit bezoek worden met de genomineerden nog besproken. Het spreekt voor zich dat de dan heersende, sanitaire maatregelen ten allen tijde gerespecteerd worden.

 

Heb je vragen? Contacteer onze Front Office via +32 2 508 85 85 of vraag@mi-is.be